Nyhed

Seafood Processing udvider igen: Ny agent i Australien og New Zealand

Nyhed
27-08-2024

Beritech Seafood oplever fortsat vækst og har nu fornøjelsen af at byde Thanh Nguyen velkommen som ny agent for New Zealand og Australien.

Thanh Nguyen har en omfattende baggrund inden for fødevareindustrien og et globalt udsyn i forhold til Seafood Processing. Han er anerkendt for sin evne til at fremme salgsvækst og styrke brandidentiteter – og hans kompetencer inden for tværkulturelt samarbejde og innovativ problemløsning gør ham til en værdifuld tilføjelse til Seafood-teamet.

"I’m impressed by Beritech's agility and strong customer focus. I believe their dedication to serving its customers is a key ingredient for success."
– Thanh Nguyen

Thanh Nguyen udtrykker også glæde ved at blive en del af Beritech Seafood:

"I am really looking forward to working with such a highly qualified team of experts in Seafood Processing. I’m impressed by Beritech's agility and strong customer focus, and I believe their dedication to serving its customers is a key ingredient for success.

Ekspansion til nye markeder

I takt med at Beritech Seafood fortsætter med at udvide sin globale rækkevidde, er det afgørende at have en stærk lokal tilstedeværelse på nøglemarkederne. De voksende muligheder i New Zealand og Australien har gjort det nødvendigt at sikre en vidende og velkvalificeret repræsentant.

Jess Kristensen, Sales Director, udtaler: “Vi er meget glade for at have fået Thanh med som vores repræsentant i New Zealand og Australien. På den måde kan vi opnå en dybere forståelse for og bedre imødekomme de særlige behov på disse markeder. Thanh's ekspertise og netværk i regionen vil ikke blot øge Beritechs synlighed, men også styrke vores relationer og sikre nye kunder.”

Foruden Thanh Nguyen består Beritechs ekspertteam af Claus Nielsen, Lars Jøker, Andreas Bonde Hassingboe, Peter Møller, Jess Kristensen og Hans Peter Kristensen. Teamet understøttes yderligere af agenter i Frankrig og Storbritannien, Ludovic Daniel og Ray Crome.

Beritech Seafood – en del af Beritech Group

Seafood-afdelingens vækst er i tråd med den overordnede ekspansion af Beritech Group, som den er en del af. Beritech Group er en dansk, privatejet og førende aktør inden for både fødevare- og farmaceutindustrien med aktiviteter på både nationalt og internationalt plan.

Beritech Group er kendt for sine høje standarder og sin evne til at levere pålidelige løsninger, der opfylder kundernes behov verden over.

For yderligere information

Kontakt venligst:

Thanh Nguyen på thesolutions@freshfrozensolutions.com eller på +64291257575.
Claus Nielsen, Sales and Business Manager, på cni@beritech.dk eller +45 50 88 76 82.
Jess Kristensen, Sales Director, på jkr@beritech.dk eller +45 40 78 79 79.